AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenede sakal çıktığını gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çenede sakal görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl çekmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına tabir olunur.

Kahve falında çeneden kıl almak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalettir.

Kahve falında çenede gamze görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çenede kıl görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir