AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede gamze görmek

Kahve falında çenede gamze görmek

Kahve falında çenede gamze görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını gidereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çenede gamze gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında çenede gamze görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çenede tüy görmek zor zamanlar geçirileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek kendi kabuğuna çekileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında çeneden kıl almak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çeneden kıl çekmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir