AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede beyaz kıl görmek

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek ekmeğin kesileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çenede beyaz kıl gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl koparmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çeneden kıl çekmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kendisine uğur getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çeneden kıl almak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek arzuların yerine geleceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çenede kıl görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir