AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeneden kıl almak

Kahve falında çeneden kıl almak

Kahve falında çeneden kıl almak şansın ve istikbalin açık olduğuna, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, yolunun açılacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına inanılır.

Kahve falında çeneden kıl almak gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Kahve falında çenede kıl görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl almak karşılığını bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çeneden kıl koparmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yeni kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl çekmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir