AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek işlerinin tutacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkından olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında çenede kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek uzun yıllar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl almak çok zor dönemlerden geçeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında çenede kıl görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çeneden kıl çekmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeneden kıl koparmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir