AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeneden kıl koparmak

Kahve falında çeneden kıl koparmak

Kahve falında çeneden kıl koparmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sorunların son bulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında çeneden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında çeneden kıl almak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çeneden kıl çekmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek borçlarının çoğalacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Kahve falında çeneden kıl koparmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işarettir.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında çenede kıl görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir