AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün çenesini bağlamak

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak yeni bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında çene öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında alt çene dişi görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çenesi çıkmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çenesinde tüy görmek iyilik ve hayır bulacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çene kemiği görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir