Kahve falında çene sıkmak

Kahve falında çene sıkmak bol bol moral depolanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çene sıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çeneyi sıkmak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çene sıkmak daha çok kazanmaya başlayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının çenesinden kıl koparmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çenenin kıllandığını görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çenesi tutulmak ferahlığa çıkacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çene okşamak adının ve şanının yürüyeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir