AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi gömmek

Kahve falında cenazeyi gömmek

Kahve falında cenazeyi gömmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında cenazeyi gömmek gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında cenaze gömmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeyi gömmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek dünya malı elde edeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini mezara gömmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp gömdüğünü görmek çok güzel işlere gireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa para gömmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü tekrar gömmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa soğan gömmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, daha büyük adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir