AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze gömmek

Kahve falında cenaze gömmek

Kahve falında cenaze gömmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına inanılır.

Kahve falında cenaze gömmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında cenaze gömmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini gömmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında cenazeyi gömmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek başarılarını arttıracağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölen birini gömmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında diri insan gömmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu gömmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa patates gömmek yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir