AnaSayfa / Genel / Kahve falında açmış pembe gül görmek

Kahve falında açmış pembe gül görmek

Kahve falında açmış pembe gül görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Kahve falında açmış pembe gül gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız durumunda tecrübelerinizden öğreneceğiniz çok şey var.

Kahve falında açmış pembe gül görmek kötü durumlara düşürüleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe çiçek açmış ağaç görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında açmış gül görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, işlerinin ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açan gül görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül açtığını görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Kahve falında gülün açtığını görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yepyeni biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir