AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülün açtığını görmek

Kahve falında gülün açtığını görmek

Kahve falında gülün açtığını görmek onları gücendireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gülün açtığını gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında açmış gül görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet eder.

Kahve falında açan gül görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açmış pembe gül görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni açmış gül görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında gül açtığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülün açtığını görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir