AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül açtığını görmek

Kahve falında gül açtığını görmek

Kahve falında gül açtığını görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, inancının eksileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet eder.

Kahve falında gül açtığını gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında açmış pembe gül görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işarettir.

Kahve falında açmış gül görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında açan gül görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni açmış gül görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül açtığını görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hayatını ailesine adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gülün açtığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, fırsatların elden kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir