AnaSayfa / Genel / Kahve falında açan gül görmek

Kahve falında açan gül görmek

Kahve falında açan gül görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, önemli işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açan gül gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında gülün açtığını görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül açtığını görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açmış gül görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni açmış gül görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında açan gül görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek duygularının ön plana çıkacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında açmış pembe gül görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir