AnaSayfa / Genel / Kahve falında açmış gül görmek

Kahve falında açmış gül görmek

Kahve falında açmış gül görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açmış gül gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında gül açtığını görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gül açtığını görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni açmış gül görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açmış pembe gül görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gülün açtığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında açmış gül görmek kısmetsizlik yaşayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında açan gül görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir