AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye toprak atmak

Kahve falında cenazeye toprak atmak

Kahve falında cenazeye toprak atmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cenazeye toprak atmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında cenazeye toprak atmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze toprak atmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında toprak atmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine toprak atmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işarettir.

Kahve falında kürekle toprak atmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye toprak atmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine toprak atmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye toprak atmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir