AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye toprak atmak

Kahve falında ölüye toprak atmak

Kahve falında ölüye toprak atmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye toprak atmak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Kahve falında ölüye toprak atmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, insanları sakinleştireceğine delalettir.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak gıybet edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, planların aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Kahve falında kürekle toprak atmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir