AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine toprak atmak

Kahve falında üzerine toprak atmak

Kahve falında üzerine toprak atmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kötü günler yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine toprak atmak gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında toprak atmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabre toprak atmak varlıklı kimse olacağına, mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında köpeğe toprak atmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak atmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı kürekle atmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir