AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye toprak atmak

Kahve falında bahçeye toprak atmak

Kahve falında bahçeye toprak atmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kafa dağıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye toprak atmak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bahçeye toprak atmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında toprak bahçe görmek rızkın ve kazancın artacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede toprak görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe toprağı görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede toprak kazmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye toprak dökmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak ve bahçe görmek gözden düşeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gübre atmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir