AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak atmak

Kahve falında toprak atmak

Kahve falında toprak atmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kazancın katbekat artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında toprak atmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında mezarlığa toprak atmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle toprak atmak erken evlilik yapacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında üzerine toprak atmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden toprak atmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstüne toprak atmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında birine toprak atmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir