AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye gidememek

Kahve falında cenazeye gidememek

Kahve falında cenazeye gidememek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, borç batağına düşeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, büyük miktarda para kazanacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında cenazeye gidememek gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında cenaze namazına gitmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek üzüntüden sonra ferahlamaya, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin cenazesine gitmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün cenazesine gitmek yolunun hep açık olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeye gitmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir