AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Kahve falında bir cenazeye gitmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeye gidememek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze törenine gitmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek yeni bir eve sahip olunacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir