AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cenazesine gitmek

Kahve falında birinin cenazesine gitmek

Kahve falında birinin cenazesine gitmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, önemli işlere imza atacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, patron olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında cenazeye evine gitmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze törenine gitmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeye gitmek hayırlı adımlar atacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeye gidememek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir