AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazına gitmek

Kahve falında cenaze namazına gitmek

Kahve falında cenaze namazına gitmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sağlığına kavuşacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında cenaze namazına gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Kahve falında cenaze namazına gitmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kıldırdığını görmek kime gideceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın cenaze namazı kılmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze namazına durmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işarettir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazı kılan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, mutluluğunun katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cenaze namazının kılındığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze namazı kıldırmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir