AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye gitmek

Kahve falında cenazeye gitmek

Kahve falında cenazeye gitmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bekarsa evleneceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, günahtan temizlenmeye, gittiği yolda çok başarılı olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında cenazeye gitmek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, insanları kıracağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeye evine gitmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine gitmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek yarar getireceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla cenazeye gitmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine gitmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir cenazeye gitmek sevinçli haberlere, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir