AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye evine gitmek

Kahve falında cenazeye evine gitmek

Kahve falında cenazeye evine gitmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, kafasının karışacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, geçim derdi yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cenazeye evine gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında cenaze evine gitmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeye evine gitmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında cenazeye gitmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında cenaze törenine gitmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle cenazeye gitmek kötü ve zor günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına gitmek ticarete atılacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir