AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin önünden gitmek

Kahve falında cenazenin önünden gitmek

Kahve falında cenazenin önünden gitmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında cenazenin önünden gitmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılanın önünden geçmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında caminin önünden geçmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında cami önünden geçmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın önünden geçmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Kahve falında cezaevinin önünden geçmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir