AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, evine bereket geleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında birinin arkasından yürümek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin arkasından yürümek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün arkasından yürümek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında babanın arkasından yürümek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından konuşmak zor bir işe girileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir