AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede asker görmek

Kahve falında cenazede asker görmek

Kahve falında cenazede asker görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, her zaman çok üzgün olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazede asker gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Kahve falında asker cenazesi görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulur.

Kahve falında cenazede asker görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Kahve falında cenazeyi taşımak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze gömmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, endişelerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında cenaze çadırı görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir