AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında dedemin cenazesini görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dedenin cenazesini görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dedesinin cenazesini görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında hacı dede görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine inanılır.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedemin dirildiğini görmek rakipleri mağlup edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı sakallı dede görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir