AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker cenazesi görmek

Kahve falında asker cenazesi görmek

Kahve falında asker cenazesi görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında asker cenazesi gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Kahve falında cenazede asker görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında asker cenazesi görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında akraba cenaze görmek hayatının zorlaşacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze selası duymak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde cenaze görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze evinde oynamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında eve cenaze getirmek kurulu düzenin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir