AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek

Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek

Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, düşmanından kurtulmaya, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı cenaze görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ve cenaze görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kazancının da azalacağına yorulur.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğü cenazesi görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulur.

Kahve falında cenazede kalabalık görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak neredeyse mahkemelik olunacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalettir.

Kahve falında falda cenaze görmek kazançlı kapıların açılacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir