AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, işlerinin toparlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işarettir.

Kahve falında cenaze namazı kıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ölmüş birinin cenaze namazını kılmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında camide cenaze namazı kılmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında abdestsiz cenaze namazı kılmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak cesaretini yeninden toplayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze namazı kıldırmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cenaze namazı kılmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir