AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar cenaze görmek

Kahve falında mezar cenaze görmek

Kahve falında mezar cenaze görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar cenaze gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar cenaze görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda cenaze görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık ve cenaze görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir