AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, maddi durumunun düzeleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evden cenaze çıkarmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Kahve falında mezara cenaze koymak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda cenaze görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında mezar cenaze görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze mezar görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir