AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ve cenaze görmek

Kahve falında mezarlık ve cenaze görmek

Kahve falında mezarlık ve cenaze görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve cenaze gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze ve mezar görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mezara cenaze koymak kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar cenaze görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze mezar görmek bir fitne çıkarmaya, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına inanılır.

Kahve falında mezarda cenaze görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir