AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda cenaze görmek

Kahve falında mezarda cenaze görmek

Kahve falında mezarda cenaze görmek iç huzurunun yerinde olacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda cenaze gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında mezar cenaze görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Kahve falında mezara cenaze koymak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve cenaze görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, her zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında mezarda cenaze görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze mezar görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta cenaze namazı kılmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta cenaze görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir