AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze suyu görmek

Kahve falında cenaze suyu görmek

Kahve falında cenaze suyu görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, haram mala, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze suyu gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında cenaze suyu görmek kişinin kötü günler geçireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde cenaze görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazeye su dökmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze arabası görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze dua etmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının cenazesine gitmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında çingene cenazesi görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, şanssızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cenaze görüp korkmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir