AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze dua etmek

Kahve falında cenaze dua etmek

Kahve falında cenaze dua etmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yeni bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze dua etmek gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında cenazeye dua etmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazede dua etmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze dua etmek bir sınavdan geçileceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazede dua okumak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeye dua okumak eskileri yâd edeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze duası görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin cenazesini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin cenazesini görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir