AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze görüp korkmak

Kahve falında cenaze görüp korkmak

Kahve falında cenaze görüp korkmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze görüp korkmak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında cenaze görüp korkmak yenisinin başlayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında fare görüp korkmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini görüp korkmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini görüp korkmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında akrep görüp korkmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi görüp korkmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, şansının döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir