AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde cenaze görmek

Kahve falında suyun içinde cenaze görmek

Kahve falında suyun içinde cenaze görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatının daha kolay olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde cenaze gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında suyun içinde cenaze görmek yetim sevindireceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin içinde cenaze görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde cenaze görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeye su dökmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, vaaz ve nasihate rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze suyu görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında temiz su içinde yürümek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yüzük bulmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir