AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın taşlı yüzük takmak

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak çok zor şeylerle karşılaşacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında taşlı yüzük takmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında taşsız yüzük takmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir