AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşsız yüzük takmak

Kahve falında taşsız yüzük takmak

Kahve falında taşsız yüzük takmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yapılan işte ustalaşılacağına yorulur.

Kahve falında taşsız yüzük takmak gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüzük takmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak ailesini hem gururlandıracağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir