AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak maddi açıdan nefes alınacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında altın taşlı yüzük takmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına işarettir.

Kahve falında altın yeşil taşlı yüzük görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında taşsız yüzük takmak dertlerin aşılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir