AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, alın terinin karşılığını alacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük takmak insanları sakinleştireceğine, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir