AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yüzük takmak

Kahve falında taşlı yüzük takmak

Kahve falında taşlı yüzük takmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, helal ekmek yeneceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında taşsız yüzük takmak aile hayatının hayır getireceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında pembe taşlı yüzük takmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak önemli işler yapacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak işinde dar boğaza gireceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak hayallerinin peşinden gideceğine, işinde zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir