AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın taşlı küpe görmek

Kahve falında altın taşlı küpe görmek

Kahve falında altın taşlı küpe görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın taşlı küpe gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın taşlı küpe görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında küpenin taşının düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine delalettir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı küpe görmek zenginliğe kavuşulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rahat erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir