AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı küpe görmek

Kahve falında taşlı küpe görmek

Kahve falında taşlı küpe görmek yeni işler alacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, adını herkese duyuracağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, şansının ve kısmetinin kapanacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı küpe gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında taşlı küpe bulmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işarettir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı küpe görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında küpe taşı görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak gururlandıracak işler yapacağına, parasal krizler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gümüş taşlı küpe görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir