AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze aracına binmek

Kahve falında cenaze aracına binmek

Kahve falında cenaze aracına binmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze aracına binmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında cenaze aracına binmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yeni mallara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze aracı kullanmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makam aracına binmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu taşıma aracına binmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz aracına binmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aracı olmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında jandarma aracı görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında aracılık etmek hayatının zorlaşacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir