AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik zırh görmek

Kahve falında çelik zırh görmek

Kahve falında çelik zırh görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yanlışlara düşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, nahoş sözler işiteceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik zırh gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çelik zırh görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zırhlı araba görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Kahve falında altın zırh görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret eder.

Kahve falında zırh giymek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında zırhlı araç kullanmak bir ömür olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zırh kuşanmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çelik tel görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında demir çelik görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir